logo

Această platformă este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!

Platformă Consiliere Antreprenorială

Acasă > ȘTIRI > Târgul de Turism al României – 12-15 noiembrie 2015 București

Târgul de Turism al României – 12-15 noiembrie 2015 București

Publicat pe de către: admin

Ajuns la cea de-a 34-a ediţie, evenimentul trimite “vizitatorii”, prin intermediul ofertelor prezentate, către destinaţii fascinante din România şi străinătate. Evenimentul promovează atracţii turistice care includ: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinaţiile exotice, croazierele şi turismul de aventură. În acelaşi timp, Târgul de Turism al României reprezintă pentru vizitatorii specialişti platforma ideală pentru a întâlni parteneri de afaceri, pentru a reînnoi şi fideliza relaţiile existente cu partenerii tradiţionali.

200 de companii vor întâmpina vizitatorii cu:

Pachete turistice avantajoase, potrivite oricărui buget sau oricărui tip de călătorie (recreaţională, de afaceri, individuală, de grup, excursie sau sejur).
Pachete la discount-uri considerabile la călătoriile către destinaţii exotice, fie cele frecventate des de români, fie unele mai puţin promovate şi cunoscute de public.
Gadget-uri şi accesorii utile, unice, moderne şi adaptabile în funcţie de tipul şi scopul călătoriilor.
Oferte şi evenimente de promovare a diferitelor destinaţii româneşti, montane sau de pe litoralul Marii Negre, precum şi a agroturismului românesc.
Pachete de asigurări de călătorie şi alte servicii complementare: transport, bilete de călătorie, etc.

Pentru mai multe informații, urmăriți link-ul următor.

Sursa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Informații similare