logo

Această platformă este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!

Platformă Consiliere Antreprenorială

Acasă > ȘTIRI > Anunț platformă organizare seminar Mediaș – 09.12.2015

Anunț platformă organizare seminar Mediaș – 09.12.2015

Publicat pe de către: admin

Femxa Formación S.L, partener transnațional, în cadrul proiectului POSDRU/135/5.2/S/132068, „Creșterea competitivității zonelor rurale prin valorificarea potențialului turistic”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, în parteneriat cu Asociația Femeilor și Familiilor din Mediu Rural, SC. Centrade Direct SA și Femxa Consultancy&Training, vă invită să participați la desfășurarea workshop-ului din cadrul proiectului și organizat în județul Iasi.

 

Evenimentul va avea loc miercuri, 09 decembrie 2015,

Începând cu ora 12:00, la Pensiune Restaurant Casa Ardeleană

Localitatea Mediaș, județul Sibiu

 

Scopul organizării acestui workshop este identificarea modalităților de valorificare a potențialului, pentru un turism responsabil în zonele rurale, și de oportunități de finanțare și promovare eficientă a parteneriatelor, la nivel local și regional.

Proiectul își propune ca obiectiv general crearea condițiilor pentru creșterea șanselor de ocupare a persoanelor din mediul rural și a dezvoltării de noi întreprinderi în domenii non-agricole, din regiunile de dezvoltare Centru, Nord – Est și Sud-Muntenia, prin furnizarea către membrii grupului țintă de servicii de informare și consiliere profesională, servicii de formare profesională, de calificare în domenii conexe turismului și pentru dezvoltarea competențelor antreprenoriale, precum și servicii de consiliere și asistență în vederea inceperii unei activități independente sau pentru inițierea unei afaceri non agricole în mediul rural.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Informații similare