logo

Această platformă este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!

Platformă Consiliere Antreprenorială

Acasă > ȘTIRI > Comunicat desfășurare seminar bune practici – Mediaș 09.12.2015

Comunicat desfășurare seminar bune practici – Mediaș 09.12.2015

Publicat pe de către: admin

Evenimentul a avut loc miercuri, 09 decembrie 2015, la Pensiune Restaurant Casa Ardeleană, localitatea Medias, județul Sibiu.

Deschiderea oficială a seminarului de schimb de bune practici a avut ca obiectiv principal valorificarea experiențelor europene în dezvoltarea turismului rural privind schimbul de bune practici din cele două vizite de studiu.

Întregul seminar a avut ca obiective principale punerea în valoare a zonelor rurale din regiunea Nord-Est. Participanți la seminar, în număr de 30, pe lângă membrii echipei de implementare, au fost reprezentanți locali ai zonei, reprezentanți ai domeniului turistic din regiune, parteneri sociali, precum și reprezentanți media locali și naționali.

Seminarul s-a desfășurat într-o zonă de mare interés din Mediaș, locația fiind un restaurant de tradiție din regiune;

În cadrul seminarului, în colaborare cu responsabilul activități al partenerului transnațional au fost pregătite prezentări în care s-au valorificat experiențele europene ale celor două vizite de studiu realizate în cadrul proiectului, în perioada iunie-septembrie 2015.

Seminarul a fost dinamizat prin implicarea tuturor participanților la o prezentare a turismului rural din Spania, care este foarte similar din punct de vedere geografic, și nu numai, cu cel din România, zona Nord-Est.

Au avut loc discuții pe marginea prezentării celor două vizite de studiu, locațiile care au fost vizitate, seminariile care au fost organizate pe parcursul vizitelor, relatarea experiențelor avute de către persoanele prezente la seminar.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Informații similare