logo

Această platformă este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!

Platformă Consiliere Antreprenorială

Acasă > ȘTIRI > Conferința închidere proiect

Conferința închidere proiect

Publicat pe de către: admin

Asociația Femeilor și Familiilor din Mediul Rural (AFFMR) împreună cu partenerii săi – Femxa Formacion S.L. (partener transnațional), Femxa Consultancy & Training S.R.L. și Centrade Direct au lansat în aprilie 2014 proiectul „Creșterea competitivității zonelor rurale prin valorificarea potențialului turistic”, POSDRU/135/5.2/S/132068.

Prin acest proiect AFFMR și-a propus să contribuie atât la creșterea șanselor de ocupare pe piața muncii a persoanelor din mediul rural, tineri fără ocupație dar dornici să învețe meserii noi prin care își pot ajuta comunitatea să de dezvolte, cât și la promovarea locurilor și oamenilor frumoși ce fac din România o veritabilă atracție.

Până în decembrie 2015, când s-a încheiat proiectul, peste 1000 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă și/sau inactive, în special tineri până în 25 de ani, femei și șomeri de lungă durată din mediul rural au beneficiat gratuit de serviciile oferite de AFFMR și partenerii săi: informare și consiliere profesională, formare și perfecționare în meserii conexe turismului. Mai mult, 150 de persoane din grupurile țintă au beneficiat de consultanță în vederea începerii unei activități independente, iar alte 100 au beneficiat de mediere pe piața muncii.

Pentru mai multe detalii, vă punem la dispoziție comunicatul de presă.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Informații similare