logo

Această platformă este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!

Platformă Consiliere Antreprenorială

Acasă > ȘTIRI > Comunicat desfășurare seminar bune practici RĂZBOIENI, JUD. IAȘI – 26.11.2015

Comunicat desfășurare seminar bune practici RĂZBOIENI, JUD. IAȘI – 26.11.2015

Publicat pe de către: admin

IMAG3226 IMAG3229 IMAG3230Evenimentul a avut loc joi, 26 noiembrie 2015, la Popas Rami, sat Războieni, comuna Ion Neculce, județul Iași.

Deschiderea oficială a seminarului de schimb de bune practici a avut ca obiectiv principal valorificarea experiențelor europene în dezvoltarea turismului rural privind schimbul de bune practici din cele două vizite de studiu.

Întregul seminar a avut ca obiective principale punerea în valoare a zonelor rurale din regiunea Nord-Est. Participanții la seminar, pe lângă membrii echipei de implementare, au fost reprezentanți locali ai zonei, reprezentanți ai domeniului turistic din regiune, parteneri sociali, precum și reprezentanți media locali și naționali.

Seminarul s-a desfășurat într-o zonă de mare interes a regiunii de nord-est, din mediul rural, locația fiind o pensiune turistică, aparținând unui antreprenor din mediul rural care a participat în cadrul primei vizite de studiu din luna iunie;

La acest seminar Experții transnaționali facilitare schimb și integrare bune practici din partea partenerului transnațional au pregătit prezentări în care au evidențiat experiențele europene ale celor două vizite de studiu realizate în cadrul proiectului, perioada iunie-septembrie.

Seminarul a fost dinamizat prin implicarea tuturor participanților la o prezentare a turismului rural din Spania, care este foarte similar din punct de vedere geografic, și un numai, cu cel din România, zona Nord-Est.

Au avut loc discuții pe marginea prezentării celor două vizite de studiu, locațiile care au fost vizitate, seminariile care au fost organizate pe parcursul vizitelor, relatarea experiențelor avute de către persoanele prezente la seminar.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Informații similare