logo

Această platformă este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!

Platformă Consiliere Antreprenorială

Acasă > ȘTIRI > 13 specialiști de top la cea de-a 7-a ediție Marketing în Direct

13 specialiști de top la cea de-a 7-a ediție Marketing în Direct

Publicat pe de către: admin

Cei 13 speakeri vor aborda tema generală de interes a conferinţei de anul acesta – “Marketing digital sau promoţii offline?” şi totodată vor oferi sfaturi şi informaţii utile pentru managerii din diverse sectoare de business sau antreprenorii care vor să îşi dezvolte business-ul în direcţia corectă.
Chris Arnold, unul dintre speakers prezenţi este fondatorul agenţiei de publicitate şi marketing Creative Orchestra. Înainte de a înfiinţa propria agenţie de publicitate, Chris Arnold a condus departamentele de creaţie ale unor agenţii de renume precum Saatchi & Saatchi şi în acelaşi timp a reuşit să îşi extindă contribuţia, aducând industriei de marketing o sursă de inspiraţie – cartea Ethical Marketing & The New Consumer, contribuind totodată la redactarea materialelor pe unul dintre cele mai cunoscute bloguri de marketing – Brand Republic.
Laura Dragomir – Expert în comunicare şi cofondator Brainguys va vorbi despre rolul marketingului online şi offline în cadrul conferinţelor MID, dar şi despre importantă comunicării eficiente în funcţie de comportamentul consumatorului. “Una dintre aşteptările consumatorului este să îi spui o poveste pe care să o creadă şi să-şi dorească să fie parte din ea. Dacă poveştile sunt despre produse şi servicii, nu este storytelling. Este o broşură. Tu eşti cel care da măreţie poveştii.”

Mai multe informații, aici.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Informații similare