logo

Această platformă este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!

Platformă Consiliere Antreprenorială

Acasă > LA VECCHIA FORNACE – ITALIA

LA VECCHIA FORNACE – ITALIA

Publicat pe de către: admin

 

SITUARE: Italia. Situată în inima Toscanei, între oraşele de artă Siena, Florenţa şi Arezzo, înconjurată de colinele Toscanei, în mijlocul naturii cu vedere la valea verde din Ambra.

DESTINATARII BUNEI PRACTICI: Această casă rurală este pregătită să primească vizitatori de toate vârstele.

ACTIVITĂŢI:

Proprietatea se doreşte a fi un spaţiu de relaxare şi odihnă pentru vizitatori, înconjurându-i de un ambient rural şi tradiţional tipic din regiunea Toscanei. Personalul va pune la dispoziţie informaţii şi va promova participarea oaspeţilor în activităţi tradiţionale şi îi va încuraja să viziteze enclavele tradiţionale ale zonei.

Având o poziţionare liniştită şi panoramică, această casă rurală restaurată oferă 5 apartamente de diverse mărimi decorate în stilul local. Înconjurată de natura tipică din Toscana, proprietatea are un spaţiu verde mare împrejmuit, o piscină, o zona acoperită pentru servirea mesei afară şi un teren de tenis. În plus, are parcare acoperită, loc pentru tenis de masă, un loc pentru grătar şi numeroase spaţii de joacă pentru copii atât de interior cât şi de exterior. În împrejurimi vom putea găsi numeroase poteci pe unde se poate merge pe jos sau cu bicicletele de munte disponibile. La o distanţă de 7 km se poate călări într-un centru de echitaţie sau se poate practica pescuitul pe un lac din apropiere.

Proprietatea este situată aproape de numeroase oraşe de interes cultural iar proprietarii vor pune la dispoziţia vizitatorilor lor orice fel de informaţii îndemnându-i să participe la obiceiurile şi tradiţiile locale.

http://www.vecchiafornace.com/eng/index.HTML

Comments are closed.

Informații similare