logo

Această platformă este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!

Platformă Consiliere Antreprenorială

Acasă > AUX REVES DE LA HONIEN – BELGIA

AUX REVES DE LA HONIEN – BELGIA

Publicat pe de către: admin

SITUARE: Belgia. Rue Drève-Rouge/Rottdrieschestr,109 4710 Herbesthal. Situată în apropierea municipiului Lontzen, foarte aproape de oraşul Lieja şi de frontiera germană, în regiunea municipiilor din Est de lângă oraşul Herve şi în inima celor trei regiuni de frontieră.  DESTINATARII BUNEI PRACTICI: Casă rurală pregătită pentru un ambient familial, prin urmare fiind proiectată pentru ca toţi membrii familiei să o utilizeze şi să se bucure de ea.

ACTIVITĂŢI: Este vorba despre o casă-fermă foarte primitoare, totalmente renovată, care se ocupă cu exploatarea laptelui întrucât dispune de 75 de vaci, capre şi ponei.

Casa este o clădire veche transformată, înconjurată de o mare suprafaţă plină cu arbori la 2 km de sat. În ciuda esteticii sale veche şi rurale, casa este echipată cu toate facilităţile moderne şi dispune de numeroase jocuri de interior şi exterior, cum ar fi terenurile de volei şi badminton.

Oaspeţii vor putea trăi orice tip de experienţe legate de muncile la câmp, cum ar fi participarea la procesul de mulgerea vacilor, pot fi martori la naşterea viţeilor, să dea de mâncare oilor şi caprelor şi să participe la perierea poneilor. În plus, copiii se vor putea bucura de o plimbare plăcută cu tractorul. În sala de jocuri este disponibilă o masă de ping pong,  air-hockey, maşini cu pedale, în exterior se pot distra pe terenul de jocuri cu bile, pot juca fotbal în sală, un pat elastic sau pur şi simplu se pot plimba prin grădini. Sunt disponibile o multitudine de rute pentru drumeţii cu documentaţie pusă la dispoziţie de personalul centrului.

Adulţilor, împrejurimile fermei le oferă toate tipurile de servicii şi locuri de interes turistic. Vor putea fi vizitate muzee, cum ar fi muzee gastronomice, o popicărie, mai multe capele, centre comerciale, fiind situată la o distanţă de 16 km de pârtiile de schi din Ternell şi Baraque Michel.

http://www.auxrevesdelahonien.be/

Comments are closed.

Informații similare