logo

Această platformă este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!

Platformă Consiliere Antreprenorială

Acasă > QUINTA DO BENTO NOVO – PORTUGALIA

QUINTA DO BENTO NOVO – PORTUGALIA

Publicat pe de către: admin

 SITUARE: La Quinta do Bento Novo este un centru rural nou pe Ţărmul Atlantic din Nordul Portugaliei. Regiunea Alto Minho are o  cantitate enormă de resurse pentru a oferi un turism activ de calitate: o gastronomie excelentă, peisaje incredibile,  plaje cu steag albastru şi  nisip auriu, circuite turistice, nenumărate drumuri pentru a străbate oraşele istorice şi monumente sau prin grădini romantice, o cultură  populară nemaipomenită şi un ambient animat.

DESTINATARII BUNEI PRACTICI: Acest centru de turism rural este adaptat pentru sejururi pentru orice tip de public.

ACTIVITĂŢI: Casa este complet echipată şi restaurată, dispune de 7 camere duble, saloane spaţioase şi o bucătărie mare rurală tipică. Vizitatorii se vor putea bucura de aproximativ 4.000 metri pătraţi de grădini cu o mare varietate de plante, arbori şi flori. Se vor putea bucura de munţii şi pădurile din împrejurimi şi să aprecieze pârâul care trece prin limitele proprietăţii. Dispune de o fermă unde se cultivă diverşi arbori fructiferi: podgorii, nuci, meri, portocali sau piersici…

Casa dispune de o mică bibliotecă, spaţiu pentru grătar, colecţii de jocuri pentru copii şi adulţi şi documentaţie cu privire la regiune şi zonele de interes.

Activităţile oferite cuprind de la culegerea ciupercilor până la escaladări, se poate practica de asemenea ciclismul de munte, golful, activităţi multi-aventură, paintball, drumeţii pe cal, rute gastronomice şi enologice etc.

http://www.quintabentonovo.pt/

Comments are closed.

Informații similare