logo

Această platformă este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!

Platformă Consiliere Antreprenorială

Acasă > AIRIAL DES GUILISES – FRANŢA

AIRIAL DES GUILISES – FRANŢA

Publicat pe de către: admin

 

SITUARE: Această casă rurală este situată în Sudul Franţei, la poalele munţilor Pirinei, în localitatea Poudenx.

DESTINATARII BUNEI PRACTICI: Acest  centru de turism rural a fost proiectat pentru a caza vizitatori de toate vârstele, cu activităţi şi instalaţii adaptate pentru toate vârstele.

ACTIVITĂŢI: L’airial des Guilises este o fermă veche renovată complet situată pe o suprafaţă de 3500 m² şi o proprietate care se întinde pe 4 hectare.

În cadrul centrului putem realiza o multitudine de activităţi cum ar fi să ne bucurăm de piscină, teren de badminton, jocuri cu bile, tenis, sunt disponibile diverse jocuri de familie, se organizează trasee în natură şi de asemenea sunt disponibile biciclete.

În plus, în apropiere se pot realiza activităţi în mare, în lacuri, pe munte sau vizite în locuri istorice datorită apropierii lor. De asemenea, pot fi degustate produse regionale din faimoasa gastronomie a regiunii cu produse proaspete în timpul cinelor pentru oaspeţi. Por fi realizate de asemenea, activităţi de îngrijire şi hrănire a animalelor de fermă supravegheate de personal specializat.

http://airial.wix.com/desguilises

Comments are closed.

Informații similare