logo

Această platformă este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!

Platformă Consiliere Antreprenorială

Acasă > ȘTIRI > Evenimentul dedicat specialiștilor în vânzări și business development

Evenimentul dedicat specialiștilor în vânzări și business development

Publicat pe de către: admin

ACCELERATE. Sales Conference este cea de a III-a ediţie a evenimentului dedicat specialiştilor în vânzări şi business development organizat de BusinessMark.

Într-un context economic în continuă mişcare, cu o dezvoltare tehnologică rapidă, provocările nu întârzie să apară pentru companii nici în zona de vânzări.

Despre adaptarea la piaţă, emergenţa performance marketing-ului, importantă dezvoltării viziunii de business development şi aptitudinile necesare unui om de vânzări pentru a obţine rezultate în contextul economic actual vom discuta în cadrul evenimentului ACCELERATE. Sales Conference, pe 18- 19 noiembrie, în Bucureşti, la Hotel Radisson Blu.

În prima zi a evenimentului se va dezbate tema “Tendinţe actuale în managementul de vânzări” în cadrul unui seminar susţinut de specialiştii în domeniu: CĂTĂLIN STANCU, Managing Partner, Sfera Business şi ELENA BADEA, Associate Director, Head of Branding, Marketing and Communication, EY România.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesași următorul link.

Sursa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Informații similare