logo

Această platformă este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!

Platformă Consiliere Antreprenorială

Acasă > ȘTIRI > Competitivitate regională şi noi investiţii străine

Competitivitate regională şi noi investiţii străine

Publicat pe de către: admin

Evenimentul “Foreign Investors Summit” va avea loc pe 26-27-28 Octombrie la World Trade Center Bucharest, Pullman Hotel.

Timp de trei zile, Bucureştiul devine un hub de business ce va dezbate principalele aspecte economice şi sociale ale României, oportunităţile de investiţii şi dezvoltare a afacerilor, într-un mediu de afaceri inspirat de unele din cele mai sonore nume care pun în fiecare zi pe roţi economia ţării.

Sustenabilitatea şi competitivitatea sunt şi focusul evenimentului pe durata celor trei zile, legând toate industriile într-un efort comun de a continuă dezvoltarea durabilă, de a furniza soluţii, de a conecta afaceri, idei şi oameni.

Foreign Investors Summit dezbate şase mari industrii motoare ale economiei româneşti: IT&C, auto, infrastructură, agricultură, energie şi imobiliare, debutând cu o conferinţă de deschidere unde, oficiali ai aparatului de stat vor discuta despre competitivitatea României în UE, noul cod fiscal şi despre potenţialul României de a atrage noi investiţii. Fiecare zi cuprinde o sesiune de dezbatere generală şi paneluri de discuţii concentrate pe subiecte specifice industriilor respective.

Evenimentul se adresează reprezentanţilor din sectorul public şi privat, persoanelor de decizie din companii, antreprenorilor, reprezentanţilor din ambasade, comunităţilor investitorilor străini şi tuturor celor care doresc să-şi dezvolte activitatea şi să se conecteze la o audienţă de business de top. Prima ediţie a Foreign Investors Summit a fost gazdă a peste 600 participanţi din toate sectoarele economiei şi domeniile de activitate, 14 comunităţi internaţionale, peste 50 vorbitori C-level, având în dezbatere peste 40 subiecte de interes.

Mai multe detalii, aici.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Informații similare