logo

Această platformă este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!

Platformă Consiliere Antreprenorială

Acasă > CURS OSPĂTAR – RUGINOASA (IAȘI)

CURS OSPĂTAR – RUGINOASA (IAȘI)

Publicat pe de către: admin

IMG_1258În data de 15.04. 2015, a inceput in Regiunea NE, cursul de calificare pentru ocupația de Ospatar – chelner (vanzator) în unități de alimentație publică, destinat beneficiarilor proiectului „Creșterea competitivității zonelor rurale prin valorificarea potențialului turistic”.

Locul de desfășurare a cursului este în Ruginoasa (Iași) și Bârlad (Vaslui) partea teoretică și Pașcani (Iași) pentru desfășurarea pregătirii practice.

Cursul se desfășoară pe o perioadă de aproximativ 5 luni, reprezentând 720 ore: 240 de pregătire teoretică și 480 de pregătire practică.

În tot acest timp, cursanții vor învăța să asigure servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentație publică, sa serveasca la cererea consumatorilor preparate culinare, băuturi și alte produse comestibile, să se asigure de calitatea tacâmurilor și a paharelor aranjate pe masă, etc.

Comments are closed.

Informații similare